Ένα σπουδαίο και αναπόσπαστο κομμάτι στη ζωή μας πρέπει να είναι και η άθληση. Βασικός παράγοντας για τη σωστή ανάπτυξη του μυοσκελετικού μας συστήματος και των σωστών καύσεων του οργανισμού μας.

Η άσκηση είναι από τα βασικότερα πράγματα που πρέπει να εντάσσουμε στην καθημερινότητά μας. Μας δίνει ενέργεια, ευεξία, μακροζωία.


Οι αθλητές έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από τους απλούς αθλούμενους. Καταβολίζουν καθημερινά σημαντικές ποσότητες ενέργειας και χρησιμοποιούν πολύ το μυϊκό τους σύστημα, καταβάλλοντας προσπάθεια κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης.


Στον οργανισμό των αθλητών λαμβάνουν μέρος χιλιάδες βιοχημικές αντιδράσεις και λειτουργίες καθημερινά. Σε αθλητές όλων των κατηγοριών όπως δύναμης, αντοχής, σε ασκήσεις που λαμβάνει μέρος ο αερόβιος και ο αναερόβιος μηχανισμός.


Το ιατρείο του μεταβολισμού έχοντας μεγάλη γνώση στην αθλητική διατροφή επί σειρά ετών, αναλαμβάνει αθλητές σε επίπεδο πρωταθλητισμού, ομάδες, αθλητές δύναμης, αύξηση μυϊκής μάζας και αντοχής, κολυμβητές και γενικότερα αθλητές όλων των κατηγοριών, να τους εντάξει σε προγράμματα ειδικής αθλητικής διατροφής με εκπληκτικά αποτελέσματα και μεγάλες αποδόσεις, δίχως να έχουν τον κίνδυνο να αποτύχουν ή να προκαλέσουν βλάβη στο σώμα τους, (το οποίο έχει μεγαλύτερες ανάγκες την περίοδο εκείνη), χωρίς την παρακολούθηση και την υποστήριξη κάποιου ειδικού.